Santa María, 24 d’octubre de 2022 .- La plaça de toros d’Inca va acollir la subhasta ramadera organitzada per la cooperativa Pagesa d’Inca.

Segons Andreu Truyol vicepresident de la cooperativa “es va vendre el 60% dels 80 animals exposats. Tots ells de races autòctones o millorants amb l’objectiu d’incentivar l’adquisició de bestiar i millors exemplars”.

A la jornada han assistit, entre altres, Catalina Cladera, presidenta del Consell de Mallorca; Mae de la Concha, consellera d’Agricultura; Fernando Fernández, director general d’Agricultura; Mº Francisca Parets Amengual, directora gerent de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears, responsables de Oviaragón, entre altres. Durant el matí s’han subhastat masclès i femelles per introduir a les explotacions que suposen la mijora gènetica per produir canals de millor qualitat, gràcies al projecte pilot d’innovació en el sector oví finançat per el PDR.
El municipi va viure ahir la primera de les tres fires prèvies al Dijous Bo dedicada a la terra pel que els animals i les flors van ser els protagonistes.

 

 

Amb el suport de: