L’acceleració de la digitalització amb les diferents tecnologies que es poden aplicar al sector agrari,suposen un gran repte.
Les Illes Balears són un territori on s’estan desenvolupant interessants projectes europeus en aquest àmbit.

Aquesta jornada és una oportunitat per a donar-los a conèixer a tot el sector per a poder transferir un valuós coneixement per a millorar la sostenibilitat, productivitat i competitivitat del sector agroalimentari de nostre
territori.
Entre aquest reptes es troba la utilització del Quadern de Camp Digital a partir de setembre de l’any 2023. Es  presentarà l’eina Quadern de Camp Digital C3 de Cooperativas Agro-alimentarias.
LLoc: Seu Cooperatives Agro-Alimentàries Illes Balears (Carrer Guillem Bujosa Rosselló 1A, 1º 2 – 07320 Santa Maria del Camí)
Data:  Dimecres 14 de Juny de 2023.

Programa: 

12.00 h. Benvinguda a càrrec de M. Francisca Parets, Directora Gerent de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears12.15 h. Projecte H2020 PLOUTOS: cadenes de valor sostenibles basades en dades per al sector agroalimentari aplicat als hortícoles en hivernacles.
Juan Ortells, AnySolution i Pep Mora, Agromallorca SAT

12.30 h. Projecte HE SPADE: utilització de drons multipropòsit per a l’observació de la governança i medi ambiental aplicat al cultiu de l' olivar. Marga Morey, Cooperativa Agrícola Sant Bartomeu de Sóller i Pierrick Le Guillou, AnySolution

12.45 h. Projecte HE Data4Food 2030: Senda d’una economia basada en dades equilibrada, inclusiva i innovadora per a un sistema alimentari sostenible. Bartomeu Company, Camp Mallorquí i Dolores Ordóñez,
AnySolution

13.00 h. Projecte H2020 CPS4Agri: Millora de la digitalització i productivitat del sector agroalimentari amb CPS per a la detecció de plagues.

 Bartomeu Company, Camp Mallorquí i Juan Ortells, AnySolution

13.15 h. Quadern de Camp Digital C3 de Cooperativas Agro-alimentarias.   Pablo Fernández
Álvarez de Buergo, tècnic de Sostenibilitat, Qualitat i innovació de Cooperativas Agro-alimentarias de España.

13.45 h. Debat
14.00-  15.00 .-Dinar Networking (per a resoldre dubtes i intercanviar punts de vista  amb els diferents assistents)

Inscripción previa  aquí