Palma, 9 de febrer de 2023.- Una delegació de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears participa en la cerimònia de degustació del patrimoni gastronòmic marroquí amb productes de les Illes Balears organitzat avui pel Consolat del Marroc a Palma.

Jerònima Bonafé, presidenta de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears ha volgut tornar a agrair a Ahlam Bahri, guanyadora del concurs que va organitzar *Cooperatives Agro-*alimentàries *Illes en la *Escola d’Hoteleria el mes de desembre passat. La cuinera va explorar el potencial del producte mallorquí incloent xai de cooperatives en una recepta tradicional de la seva terra.

Menjar sa marroquí amb producte local
Bahri juntament amb Ghzlane, cuinera del Consolat han presentat uns plats tradicionals elaborats amb ingredients d’Illes Balears. Un menú amb entrants de verdures, plats principals de couscous amb verdura i vedella, tajine de mè, de pollastre i de peix. Per a postres pastís d’ametlles elaborada amb ametlla de la cooperativa Camp Mallorquí.

A aquesta cerimònia també han acudit una representació de l’Ajuntament de Palma, de la UNED; de Euroáfrica; juntament amb cuiners com Santi Taura i Claudio Lemos juntament amb professors de la EHIB, entre altres.