Santa Maria, 5 de juliol 2024.- Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears juntament amb Cooperativas Agro-alimentarias España ha presentat al Govern balear el IX Congrés Nacional de Cooperatives d’Espanya que es celebrarà el pròxim mes de març a Palma.
La presidenta de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears, Jerònima Bonafé, i el president de Cooperativas Agro-alimentarias España , Ángel Vilafranca, s’han reunit aquest divendres amb la presidenta del Govern, Marga Prohens, i el conseller d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, Joan Simonet per explicar-li els detalls de la trobada que es celebrarà a Palma els dies 27 i 28 de març de 2025.
En aquest esdeveniment, en que es donen cita uns 1.000 assistents de tot el territori espanyol, es pretén reflexionar sobre els nous reptes que es plantegen al sector agroalimentari i quines solucions i respostes ha de donar el cooperativisme per seguir ajudant els agricultors i ramaders socis i sòcies a afrontar aquest nou escenari.
El president de Cooperativas Agro-alimentarias España ha agraït a la presidenta balear el suport a l’esdeveniment que el que pretén és donar un impuls al cooperativisme a Espanya. “Volem traslladar a la societat el que fem cada dia a les nostres cooperatives i a les nostres explotacions, alhora que agrupar-nos, treballar, estudiar en la innovació i en el futur de la sostenibilitat, de com produïm productes sostenibles per als ciutadans del món”, ha recalcat Vilafranca.
Per la seva banda, la presidenta de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears ha assenyalat que aquest esdeveniment “serà tot un referent a les Balears en tot allò que és la família cooperativista d’Espanya”.
A la reunió també hi han estat presents la directora gerent de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears, Mª Francisca Parets, i el director de Cooperatives Agro-alimentarias España, Gabriel Trenzado.


DESCARGAR PDF