Santa María, 13 de juny 2022.- Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears deplora les afirmacions de Kristin Hansen, presidenta d’Ella Global Community i organitzadora de la I *Pride Week del Ajuntament de Palma on va ridiculitzar al sector agrari i agroalimentari aquest cap de setmana. El sector agrari és un sector professional representat per les diferents parts de la societat que respecta profundament a totes les persones treballadores i titulars d’explotació i a la societat en general.

Jerònima Bonafé com a presidenta de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears afirma que “no entenem aquestes afirmacions i aquest desprestigi al sector”.

“Intentar justificar els seus objectius, menyspreant a altres sectors tractant d’antiquats i *retrógados no és el millor procediment per a donar visibilitat al col·lectiu LGTBI. Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears mai ha criticat a aquest col·lectiu, respectant a les persones en els valors cooperatius que tenen les cooperatives en el seu ADN”. argumenta Bonafé.