SANT ISIDRE LLAURADOR

 

Els membres de les Cooperatives agro-alimentàries de les Illes Balears, avui estam de festa, dia 15 del florit mes de maig, és el dia de Sant Isidre, el patró de la pagesia.

Són moltes les cooperatives que tal dia com avui celebren la festivitat, però enguany, a sa Cooperativa del Camp de Menorca no faran cap trobada, ni les cooperatives d’Eivissa celebraran la Festa de Sant Isidre a Sant Josep de sa Talaia diumenge que ve, ni els socis de la Cooperativa Pagesa d’Inca faran el dinar de germanor al Puig de Santa Magdalena. Les pageses i els pagesos de les cooperatives ho celebraran com cada dia, fent feina produint productes frescs de qualitat.

La llàstima és que avui en acabar el jornal, no podran brindar en honor al patró juntament amb amics i familiars, per això, des de Cooperatives agro-alimentàries Illes Balears, us convidam a tots a brindar des de ca vostra per les pageses i pagesos que no han deixat de fer feina ni un sol dia i gràcies a ells ens alimentam de producte local, quilòmetre zero.

Amb un somriure als llavis, us donam les gràcies, pageses i pagesos, per ésser-hi.

Salut i molts d’anys.


DESCARGAR PDF