Santa María, 13 d’abril 2021.- Sa Cooperativa del Camp de Menorca ha estat guardonada amb el premi Top 10 Websites for Foodie Travelers de l’Institut de la Gastronomia, Cultura, Art i Turisme (IGCAT) en un sopar de gala organitzada amb motiu de la visita de Platform Meeting que ha reunit a Menorca a més de 40 persones vingudes de tota Europa en motiu que Menorca és la Regió Europea de Gastronomia 2022.

Sa Cooperativa del Camp ha estat reconeguda especialment per les seves experiències inclusives en Educació i activitats familiars que proposa en el seu web. Un premi que ha recollit el president de la cooperativa, Tomeu Pons.

Aquest programa celebra el seu cinquè aniversari d’un programa d’experiències que es realitza amb els productors de la cooperativa del Camp de Menorca.

 

Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears es congratula de comptar entre les seves cooperatives sòcies premiades amb aquest important guardó que reconeix una aposta per una gastronomia de qualitat que dona suport a un paisatge únic forjat pels socis i sòcies.