LA COOPERTIVA INICIA EL REPARTIMENT DE MÈ POLLENCÍ A DOMICILI

La Cooperativa Pagesa de Pollença inicia el repartiment de Mè pollencí i porcelles a domicili. Tant mens com porcelles es vendran en canal i totalment arreglats. El preu de les porcelles, que faran entre 5 i 9 quilograms, serà de 55 euros la unitat. Mentre que el preu dels mens, que faran entre 8 i 11 quilograms, es vendran a 40 euros si el client en compra mig i 75 euros si el compren sencer.

Qui vulgui fer una comanda, ho ha de fer abans de dilluns 30 de març, a les 13 hores, a través del telèfon de la Cooperativa Pagesa que és 971 53 41 46. Els lliuraran la comanda, a casa el dimecres 1 d’abril capvespre o el dijous 2 d’abril el matí.

De moment, aquest nou servei es farà tan sols al municipi de Pollença i el repartiment es farà directament des de la Cooperativa Pagesa que disposa d’una furgoneta frigorífica per poder-ho fer.

Tot i que el servei arrenca degut a les circumstàncies que es viuen per mor de la pandèmia de la Covid-19, el president de la Cooperativa, Martí Solivellas, assegura que “si va bé, ho mantindrem”.

Allò que no es plantegen a curt termini és fer cistelles de fruites i verdures, perquè no tenen les instal·lacions condicionades per això.