El dia 21 de setembre tindrà lloc una jornada en el Centro Capvespre (Sóller) en la qual es presentaran tots els projectes europeus tecnològics i de digitalització en els quals participen entitats del sector agroalimentari de Balears.

Projectes altament innovadors que han rebut el suport de la Comissió Europea, i que abasten diferents àmbits. Tots ells contribueixen a incrementar el grau d’innovació en el sector agroalimentari. Donant a conèixer conceptes com sensors, intel·ligència artificial, digitalització i compartició de dades, entre altres.

 

No obstant això, encara queden reptes per afrontar, el desenvolupament rural sostenible a través de la digitalització i la participació del sector serà la línia de treball d’un nou projecte que començarà pròximament i que estem segurs serà molt interessant i aportarà un gran valor afegit al sector.

Per tot l’exposat, ens agradaria comptar amb la vostra presència el dia 21 perquè pugueu conèixer totes aquestes novetats mes en profunditat i també intercanviar opinions i impressions sobre aquest tema.

 

Us agraïm que confirmeu la vostra assistència a l’esdeveniment a través del següent link: https://forms.gle/oa89TdALf1TFb7Ww5