Santa María, 10 de desembre de 2021.- El Consell llança una nova campanya, «Ja ho val», protagonitzada per membres del sector productiu i per la música del raper Rafel Swing

El Consell de Mallorca engega aquesta setmana una nova campanya de Nadal a favor del producte de Mallorca i del sector productiu de l’illa. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, l’ha presentada avui en roda de premsa, acompanyat de membres del sector productiu que la protagonitzen, a més del cantant de rap Rafel Swing, la directora insular d’Artesania, Marta Català, i el director de Promoció Econòmica, Joan Font.

La campanya i la seva cançó de rap original utilitza l’expressió «Ja ho val» per fer un joc de paraules i remarcar el valor que tenen els productes elaborats a Mallorca. La lletra de la peça musical, obra del raper Rafel Swing, parla de l’esforç i la dedicació dels treballadors i treballadores del sector productiu i artesà de l’illa per fer uns productes que són garantia de qualitat.

Precisament, cinc representants del sector protagonitzen els vídeos i gràfiques de la campanya. Són Antoni Sans (Karretània, IGP Ametlla de Mallorca), Esperança Nadal (Vins Nadal), Isabel Vicens (Agromallorca SAT), Tomeu Fuster (Teixits Vicens) i Coloma Crespí (Espècies Crespí).