Santa María, 1 de juny de 2023.- Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears ha estat present en el Congrés turístic *MyT *Summit que s’ha celebrat aquest matí en el Caixaforum de Palma, coordinat per l’empresa de tecnologia *AnySolution.

Els productes de cooperatives agroalimentàries de Mallorca han donat la benvinguda en aquesta quarta edició del Congrés, que ha suposat un punt de trobada de les últimes tendències de la indústria turística.

En paraules de Jerònima Bonafé, presidenta de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears “considerem que la presència dels productes de les nostres entitats sòcies és molt important en una jornada amb tant de públic. D’aquesta manera, els productes de les cooperatives agroalimentàries que es produeixen en el nostre territori, no es deslocalitzen i poden expandir la seva xarxa de clients fent-se més resilients per als reptes de futur”.

 

 

 

 

 

Productes cooperatius de les nostres illes

El xef Claudio Lemos ha muntat una natura morta destacada en l’entrada de la sala d’actes del Congrés amb diversos productes d’entitats sòcies de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears. Els assistents han pogut descobrir, entre altres, les confitures i els processaments del tomàtiga de ramellet de Agromallorca SAT; ametlla de Mallorca i derivats de garrofa de Camp Mallorquí s.coop; confitures d’albercoc de la cooperativa agrícola de Porreres; confitures, olives i oli de la cooperativa agrícola de Sóller; confitures d’un soci de la cooperativa d’Artà; formatge de COINGA SCL; paté de Ferrerico, un soci de Ecoilla SAT; oli i ametlla mallorquina de Grup Fruit Secs SAT; farina de xeixa de la cooperativa de Formentera; ametlla d’Eivissa de la cooperativa *Sant Martí; patates de Illacamp SAT i mel de la associació d’apicultors dels Illes Balears (ABA).

 

Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears

Fundada en 1988, Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears representa i fa costat a les entitats sòcies. Actualment té 38 entitats sòcies que aconsegueixen tots els sectors agroalimentaris de les quatre illes Balears. Les cooperatives són els principals actors del sector agroalimentari a Illes Balears, per la qual cosa l’entitat té un paper transcendental en la conformació, la protecció del paisatge i del medi ambient de l’arxipèlag.