Les cooperatives productores de fruita d’os, principalment préssecs, nectarines, albercocs, prunes, paraguaians i cireres, llancen la campanya ‘Bones Fins a l’Os’, amb l’objectiu de fomentar el seu consum i difondre les seves bondats com a font de vitamines i de salut.

Així, les fruites de temporada són les protagonistes d’aquesta iniciativa, “on es presenten com l’opció més fresca i sucosa per a fer front a l’estiu”. Des de Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya i les federacions regionals de Múrcia, Aragó, Comunitat Valenciana i Catalunya destaquem “el seu alt contingut en vitamines i minerals, i els seus beneficis per a la salut, que fan de les fruites d’os les millors aliades per a una dieta saludable”.

La campanya ‘Bones Fins a l’Os’ es desenvoluparà principalment en xarxes socials, des de maig fins a finals de setembre, i difondrà els beneficis del consum de fruita i el paper dels agricultors i les seves cooperatives per a oferir als consumidors aliments sans i assegurances, pròxims, i produïts de manera sostenible, donant suport a l’economia del medi rural i el futur dels milers d’explotacions familiars que viuen als nostres pobles.

Compta amb una página web on tots els consumidors podran trobar des d’una detallada informació de les característiques de cadascuna d’aquestes fruites, fins a receptes saludables o dades de les cooperatives productores i els seus agricultors.

A més, està previst que tot el material audiovisual de la campanya sigui difós a través de les principals plataformes i xarxes socials com InstagramFacebookTwitter o YouTube.

Des de les Cooperatives Agro-alimentàries animem a tots els consumidors al fet que “descobreixin i s’uneixin a aquesta campanya, perquè les fruites d’os ocupin el lloc que mereixen en les llars espanyoles”, a més de “viure un estiu ple de salut i benestar, gaudint alimentant-se d’una manera totalment sana i natural” amb el consum de les fruites d’os de temporada.