Santa María, 24 de maig 2021.- La Indicació Geogràfica Protegida Ametlla de Mallorca ha tingut presència amb un vídeo en la Fira Internacional de Turisme de Fitur 2021, que ha tingut lloc a Madrid entre el 19 i el 23 de maig.

El vídeo de la IGP Ametlla de Mallorca s’ha projectat amb un bucle continu en una pantalla gran i s’ha vist juntament amb la selecció d’imatges dels altres membres de l’Agència d’Estratègia Turística (AETIB) del Set Gastronomia.

La IGP Ametlla de Mallorca s’ha pogut veure també en una pantalla d’ordinador que permetia visualitzar el vídeo que l’espectador seleccionava a cada moment.

 

Aquesta Fira Internacional de Turisme FITUR 2021 ha permès promocionar l’ametlla mallorquina com a producte de referència en el turisme gastronòmic de Mallorca. En el vídeo de la IGP Ametlla de Mallorca que s’ha mostrat en la fira s’ha pogut veure l’estampa dels ametllers en flor, un dels millors reclams turístics de Mallorca per als mesos de gener a abril. Això unit a la millora en l’eficiència de les plantacions d’ametller que ha contribuït en gran manera a la sostenibilitat i el manteniment del medi ambient a l’illa. Juntament amb les reconegudes i exquisides receptes que es poden elaborar amb l’ametlla de Mallorca es troben el gató mallorquí, la coca de turró i la sopa d’ametlles.

Per a la IGP Ametlla de Mallorca ha estat un honor ser present en l’estand de Balears. Aquest ha estat guardonat com el millor expositor de la Fira FITUR 2021 en la categoria d’Institucions i Comunitats Autònomes. També ha rebut el premi a l’estand més sostenible. L’estand ha tingut un dissenyat inspirat al Mediterrani, amb materials que expressen sostenibilitat i respecte per la naturalesa tal com respectem en menjar l’ametlla classificada com IGP Ametlla de Mallorca.

 

almendramallorca.com