Inca, 29 d’abril de 2022. Uns 40 socis de la Cooperativa Pagesa d’Inca han participat de la celebració del 40 aniversari de la cooperativa. Una jornada per a reflexionar sobre el sector agroalimentari i amb la celebració de l’aniversari de la cooperativa com a teló de fons.

El President de la Cooperativa, Bartomeu Martorell Seguí ha agraït als socis fundadors que 4 de maig de 1982 tinguessin la valentia de crear la Cooperativa Pagesa d’Inca per a dinamitzar el sector agroalimentari de la comarca. Martorell ha agraït a més al Director General de la Conselleria d’Agricultura, Fernando Fernández, als agricultors, ramaders, col·laboradors i proveïdors. El president va destacar la inauguració del nou local, la celebració de la subhasta ramadera i les campanyes dels socis de la cooperativa.

A continuació, després de veure un vídeo commemoratiu de la Cooperativa Pagesa d’Inca, el president ha fet lliurament d’uns obsequis de reconeixement als socis i als tres presidents que ha tingut la Cooperativa Agrícola durant aquests 40 anys.

Així mateix, s’ha fet un reconeixement especial a l’enginyer tècnic agrícola, Pau Ramis que va ser director de l’oficina Comarcal d’Inca i es va jubilar en temps de pandèmia i la cooperativa li ha agraït el seu assessorament i suport. El primer president de la cooperativa va ser Miguel Ferrer, a qui va seguir Llorenç Rigo, i des de 2002 és president Bartomeu Martorell Seguí.

Finalment, tots els assistents han pogut gaudir d’una degustació de producte local.