Santa María, 17 de juny de 2021.- La Cooperativa Camp Mallorquí ha estat guardona per Onda Cero Mallorca en la categoria d’Economia i Empresa. El seu president, Miquel Gual ha recollit el guardó en nom de totes les cooperatives que formen part d’aquesta cooperativa de segon grau.

Els periodistes Javier Ruíz Taboada i Elka Dimitrova han estat els encarregats de presentar l’homenatge al camp mallorquí. La cooperativa de segon grau Camp Mallorquí, els socis del qual gestionen el 80% del territori mallorquí, demana més presència del sector en la societat amb la pertinença en la Mesa del Diàleg Social.

El president de Camp Mallorquí, Miquel Gual, va recollir el trofeu de mans del CEO de Siles Construcciones, Norberto Fernández. Gual en les seves paraules d’agraïment va posar l’accent que “des d’Andratx, Pollença, Sóller o Llucmajor hi ha moltíssimes persones que continuen creient que es pot treure profit i aliments de la terra.  Aquesta pandèmia ens ha fet tocar de peus a terra i tornar a les nostres arrels.”

La presidenta del Govern, Francina Armengol, va destacar en la clausura “la importància del sector primari. El reconeixement a Camp Mallorquí és molt important perquè el camp mallorquí és una font de riquesa totalment necessària. Ens ha ensenyat la importància de la cultura en moments de la desesperació ha estat dels productes  de quilòmetre zero.”

També van assistir a l’acte, Catalina Cladera, la presidenta del Consell de Mallorca; José Hila, l’alcalde de Palma; la consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de Concha, entre altres personalitats.

Des de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears volem agrair que mitjans de comunicació com Onda Cero Mallorca destaquin al sector cooperatiu agroalimentari en aquests reconeixements.