Santa María, 25 de maig 2021.- Dins de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears pertany la Cooperativa Agrícola Sant Bartomeu de Sóller SCL que ha celebrat Assemblea de la qual va sorgir una nova Junta de Govern.

Els Junta Rectora queda formada amb els següents membres: Miquel Gual continuarà com a president; el fotògraf Pere Joan Oliver, vicepresident; Pere Joan Coll ocuparà el càrrec de secretari. El nou tresorer serà Andreu Oliver que treballa en veterinària de cavalls.

Els vocals són: Trinidad Morell-Serra que continua en el lloc que ja va prendre fa quatre anys; Lluis Rullan, president de l’Associació Hotelera de Sóller i directiu turístic; el propietari d’un restaurant, Onofre Deyà.

Per part seva, els interventors són: Pere Terrón; Teresa Castanyer i Rafel Forteza, propietari d’un agroturisme a Sóller.

“La nova Junta Rectora és la combinació de l’agricultura i el sector turístic. Els sectors més potents de l’illa aposten per la nostra cooperativa amb una diversitat. La Cooperativa Agrícola de Sóller serà un referent en la societat mallorquina. A més, hi ha un grup de joves en la nova Junta Rectora que donaran relleu generacional a la cooperativa “, explica el president de la Cooperativa Agrícola de Sóller, Miquel Gual.

“És un luxe ser el president. Va haver-hi eleccions perquè va haver-hi més aspirants que càrrecs disponibles, la qual cosa mostra que hi ha interès. A més, és la primera vegada en 122 anys d’història de la cooperativa que hi ha dues dones que pertanyen al seu Consell Rector. Al cap d’un any de pandèmia la Cooperativa ha obtingut gairebé 60.000 € de benefici” s’enorgulleix Gual.

En finalitzar l’Assemblea es va fer lliurament de la Medalla d’Or a Plácido Pérez i a Andreu Oliver per la gran feina que han realitzat durant tots aquests anys en la Cooperativa Agrícola Sant Bartomeu de Sóller.

A l’Assemblea i a l’acte de lliurament de les Medalles d’Or van assistir Fernando Fernández Such, Director General d’Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural del Govern de les Illes Balears; Sebastià Aguiló Roig, Regidor de Promoció Econòmica, Turisma, Agricultura, Ramaderia i Pesca de l’Ajuntament de Sóller i la presidenta de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears, Jerònima Bonafé Ramis.