Eivissa, 3 de maig de 2022 .- Les cooperatives sòcies de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears Cooperativa agrícola de Sant Antoni i la Cooperativa Agrícola de Santa Eulària des Riu han rebut el Premi al Mèrit Ciutadà 2022 del Consell d’Eivissa

Els representants de les Cooperatives agrícoles de Sant Antoni i Santa Eulària han recollit de mans del president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, el guardó en el Centre Sociocultural de Cas Serres.

El jurat ha reconegut a les cooperatives agrícoles de Sant Antoni i de Santa Eulària en reconeixement als serveis prestats en el món rural d’Eivissa al llarg d’aquests setanta anys, ajudant a crear noves oportunitats de futur, viables i sostenibles, per al sector primari, un sector que està demostrant ser bàsic per a garantir el manteniment del camp eivissenc i les nostres tradicions.

La presidenta de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears, Jerònima Bonafé ha mostrat la seva satisfacció davant aquest reconeixement perquè “les nostres cooperatives sòcies no deixen de rebre premis i reconeixements per ser unes empreses estratègiques del sector en la nostra economia”.

En l’acte també s’ha fet lliurament de les Medalles d’Or que han reconegut la trajectòria a Antoni Prats Calbet, a títol pòstum, i a la Confraria de Pescadors d’Eivissa, que enguany celebra el seu centenari. A més, s’han lliurat els Premis al Mèrit Ciutadà a més de les Cooperatives agrícoles de Sant Antoni i Santa Eulària, a Joan Antoni Torres Planells, David Marqués, i a Antonia Ramón.