Emmarcat dins de la campanya a nivell nacional “Si yo no produzco, tú no comes” (SYNPTNC) , Cooperatives Agro-alimentáries Illes Balears organitza en col·laboració amb Agrifood Comunicació, el pròxim 18 de desembre a les 11:30h una jornada titulada “Un dia sense aliments locals a Illes Balears”.

L’esdeveniment comptarà per a la seva benvinguda amb la participació de Gabriel Trenzado, director general de Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya; i Ricardo Migueláñez, director general de Agrifood Comunicació.

A continuació, es duran a terme dues taules rodones. La primera d’elles comptarà amb la participació de Joan Llabrés, director general de Qualitat Agroalimentària i Producte Local del Govern d’Illes Balears; Santiago Tadeo, director gerent de COINGA SCL; i Joan Mendez, gerent de Som Pagesos de la Serra.

Durant la segona taula rodona seran presents Fernando Fernández, director general d’Agricultura del Govern d’Illes Balears; Aldo Castellí, gerent de la cooperativa Camp Mallorquí; i Sonia Torres, gerent de la Cooperativa *Ecofeixes.

En el tancament de la jornada intervindrà Jerònima Bonafé, presidenta de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears.

La campanya ‘Si jo no produeixo, tu no menges’ va començar el passat 16 d’octubre, amb motiu del Dia Mundial de l’Alimentació amb el desplegament d’una lona en un edifici del centre de Madrid i continua desenvolupant diverses accions per tota Espanya per a captar l’atenció de la societat davant la situació que viuen els productors d’aliments avui dia.