Ramaderia en Femení és el projecte de Zoetis per a reconèixer a la dona en el sector ramader i compta amb el suport de l’Associació de Dones de Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya, AMCAE; Mulleres de Seu, de Cooperatives Làcties Unides (CLUN), i Ramaderes Asturianes.

Participa en: www.zoetis.es/ganaderia-en-femenino/premio-zoetis.aspx

La tercera edició de Ramaderia en Femení, la iniciativa de Zoetis per a fer costat a les dones que treballen per i per al sector ramader i el món rural, obre el termini per a presentar candidatures al seu premi Zoetis Ramaderia en Femení 2022. Aquest guardó pretén reconèixer i premiar la trajectòria i activitat d’aquelles dones que dediquen el seu dia a dia a la ramaderia, amb l’objectiu de contribuir a la seva visibilitat professional i social.

Tota aquella ramadera, veterinària, enginyera, investigadora, empresària del sector… que exerceixi la seva activitat professional en el sector ramader pot presentar el seu projecte a través d’un senzill formulari en la web de la iniciativa: www.zoetis.es/ganaderia-en-femenino/premio-zoetis.aspx.

El jurat dels premis valorarà l’aportació del projecte i la seva trajectòria a la comunitat en la qual es desembolica, així com que aquest respongui a una necessitat o desafiament del sector. La creativitat i originalitat, a més de l’eficiència i rendibilitat, seran uns altres dels aspectes per a tenir en compte.

La passada edició va tenir com a guanyadora a Immaculada Marieta, ramadera de porcí, titular i gestora d’una explotació de 4.134 truges híbrides a Alcalá de Gurrea (Osca). Per a ella, “Ha estat un orgull l’haver resultat mereixedora d’una distinció que té per finalitat contribuir a visibilitzar a les dones que, com jo, dediquen la seva vida a aquesta noble professió”.

El premi Zoetis Ramaderia en Femení 2022 es lliurarà en el transcurs d’un esdeveniment organitzat per Zoetis amb la col·laboració de les associacions sectorials que donen suport a la iniciativa en l’últim trimestre de l’any.

És possible presentar candidatures fins al pròxim 30 de juny de 2022. Accedeix a les bases completes del Premi.

Alineat amb Driven to Care: el compromís de Zoetis amb la sostenibilitat
Amb iniciatives com a Ramaderia en Femení Zoetis reafirma el seu suport a les comunitats en les quals opera. Un compromís reflectit en la seva estratègia Driven to Care amb la qual contribueix de manera directa tant a la sostenibilitat social com mediambiental i a través de la que pretén fer costat a aquells que cuiden dels animals i impulsar la igualtat, inclusió i diversitat.

Sobre Ramaderia en Femení
Ramaderia en Femení és una iniciativa desenvolupada en 2020 per Zoetis, líder mundial en salut animal, orientada a donar una major visibilitat a les dones que treballen d’una forma o una altra per i per al sector ramader, des de ramaderes, veterinàries i enginyeres, fins a investigadores i empresàries. Un projecte recolzat per les principals associacions sectorials que comparteixen aquest mateix objectiu: la Associació de Dones de Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya (AMCAE), Mulleres de Seu, de Cooperatives Làcties Unides (CLUN) i Ramaderes Asturianes.

Tres són els pilars de Ramaderia en Femení. En primer lloc, la comunicació, per a donar a conèixer la gran aportació de les dones com a treballadores agràries i ramaderes més enllà del camp. En segon lloc, la formació, perquè mitjançant el coneixement i la informació és possible professionalitzar l’activitat de les dones en l’àmbit rural i millorar la seva qualitat de vida. I, finalment, el reconeixement social: una manera de premiar a totes aquestes dones i el seu compromís, ja no sols amb el món rural, sinó amb la societat en general. Així, cada any es fa lliurament del Premi Zoetis Ramaderia en Femení a aquelles dones que destaquen per les aportacions dels seus projectes i activitat a la comunitat en la qual es desemboliquen.

Més informació en www.zoetis.és/ganaderia-en-femení/

#GanaderíaenFemenino2022

Sobre Zoetis
Com a empresa líder mundial en salut animal, ens impulsa un propòsit singular: cuidar del món i de les persones a través de la innovació en salut i benestar animal. Després de gairebé 70 anys innovant maneres de predir, prevenir, detectar i tractar les malalties dels animals, continuem estant al costat dels qui crien i cuiden als animals a tot el món, des dels ramaders fins als veterinaris i els propietaris de mascotes. La nostra cartera de medicaments, vacunes, diagnòstics i tecnologies marquen la diferència en més de 100 països. En 2021, generem uns ingressos de 7.800 milions de dòlars amb prop d’11 300 empleats a nivell global. Més informació en www.zoetis.es