Palma, 18 de juny 2021.-Fundació Sa Nostra, en col·laboració amb Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears, s’uneix a la campanya #NingúnHogarSinAlimentos, impulsada a nivell estatal des de CaixaBank i la Fundació “la Caixa” a favor de la Federació de Bancs d’Aliments FESBAL.

Gràcies a aquesta col·laboració Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears ha lliurat avui 3.330 quilos d’aliments frescos d’origen cooperatiu al Banc d’Aliments de Mallorca, la qual cosa suposa una millora en la qualitat nutricional que reben les persones usuàries dels centres de repartiment, a més del suport que suposa per als payeses de l’illa, que han vist minvada la seva clientela amb el tancament d’hotels i restaurants a causa de la pandèmia.

L’ajuda, valorada en 12.000 euros, s’emmarca en el conveni de col·laboració existent entre Fundació Sa Nostra i CaixaBank i es lliurarà de manera escalonada per a garantir la màxima frescor dels productes que rebi el Banc d’Aliments de Mallorca.

La col·laboració s’ha presentat aquest matí en Mercapalma i han assistit el president de la Fundació Sa Nostra, Jaime Canudas; el president del Banc d’Aliments de Mallorca, Raimundo de Montis; el responsable d’Acció Social de CaixaBank, Diego Riera, i el director de segment AgroBank a Balears, Guillem Bibiloni i el gerent de Camp Mallorquí, Aldo Castelli.

El gerent de Camp Mallorquí, Aldo Castelli, ha agraït el suport de la Fundació Sa Nostra perquè les cooperatives “assisteixin en aquests moments tan durs les necessitats dels col·lectius més desfavorits de Mallorca”. Una labor que, com ha indicat, “mostra el ferm compromís solidari del model cooperatiu amb el seu entorn”.

Jaime Canudas ha destacat la labor social que realitza el Banc d’Aliments de Mallorca “ajudant a nombroses famílies perquè no els falti menjar i des de la Fundació Sa Nostra volem contribuir donant suport a la campanya amb aquesta col·laboració”.

Per part seva, Diego Riera ha subratllat “la importància de la solidaritat i col·laboració entre les diferents entitats i institucions per a protegir les persones en situació de vulnerabilitat”.