Artà, 4 de diciembre de 2021.- Amb el nom «Sembram tradició» el Consell de Mallorca i la Cooperativa d’Artà han iniciat una campanya per sensibilitzar de la importància de consumir el producte local i ajudar a promocionar la feina dels productors de la zona de llevant. L’objectiu de #SembramProducteLocal és millorar la imatge d’aquests productes i potenciar la creació d’un teixit empresarial basat en l’economia circular de l’Illa.

En aquesta segona edició, la iniciativa ha comptat amb el suport de diferents restaurants d’Artà, Colònia de Sant Pere i Son Carrió, que mostren el resultat d’aplicar un producte de qualitat a les seves creacions després d’un any complicat de pandèmia.

La campanya s’ha presentat a la Cooperativa, amb la presència del conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, la presidenta de Cooperatives Agro-alimentàries de les Illes Balears, Jerónima Bonafé, el president de la Cooperativa d’Artà, Pere Massanet Amorós, el gerent Cooperativa d’Artà, Albert Ferrer, i representants de l’ajuntament d’Artà i representants de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears.

Segons ha explicat el conseller Jaume Alzamora, «la sinergia de les cooperatives amb els productors ens dona un producte de qualitat, de proximitat i que reconeixem», i ha convidat els assistents a ser «ambaixadors del producte de Mallorca» allà on vagin.

En aquest sentit el gerent de la Cooperativa d’Artà, Albert Ferrer, ha agraït el suport de l’àrea de Promoció Econòmica i desenvolupament Local del Consell de Mallorca per donar suport a iniciatives com aquesta i visibilitzar els productors de la zona de Llevant.

Aquesta iniciativa compta també amb una campanya en marxa a les xarxes socials @cooperativaarta. Forma part de la línia de subvencions de Promoció Econòmica del Consell de Mallorca.