El divendres 21 d’abril a les 9h organitzem una jornada sobre producte agroalimentari local juntament amb la Federación Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM). Será una trobada de cooperació amb el sector hoteler per a aclarir dubtes sobre la definició de producte local i les seves aplicacions als hotels.
Apunta’t la data!

Amb l’objectiu de fomentar la col·laboració entre tots dos sectors i aclarir una sèrie de dubtes després de la publicació de l’article 10 2bis de la Llei 3/2022

Durant la jornada també s’abordarà tècnicament què és producte local, els segells existents i les seves repercussions en el sector hoteler.

PROGRAMA:
9:00h – Acreditacions

9:15h – Bienvenida amb Maria Frontera, presidenta de FEHM

9:20h – Motivació i objectius de la jornada amb Jerònima Bonafé, presidenta de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears

9:40h – Definició de producte local, quins són els segells existents, mecanismes de control i traçabilitat del producte amb:

Fernando Fernández , Director General d’Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament rural de la Consejeria d’Agricultura, Pesca i Alimentació

Aram Ortega, Director General de Polítiques per a la Sobirania Alimentària de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació

10:20h – Resolució de dubtes sobre l’article 10 2bis de la Llei 3/2022. Com reconèixer els productes elaborats que compleixen la normativa turística

11:00h – Preguntes i conclusions

11:30h – Tancament de la jornada i degustació de producte cooperatiu