Santa María, 5 d’abril de 2022 .- Cooperatives adscrites a Cooperatives Agro-alimentàries d’Illes Balears estan darrere d’aquesta signatura de comunitats de regants que han van signar amb l’acord amb el Ministeri d’Agricultura, Pesca Alimentària, a través de SEIASA (Societat Mercanaria) Estat de Infras Agrí,i les comunitats de reg de Formentera i Porreres-Felanitx.

La Cooperativa Agrícola de Porreres participa en el ‘Projecte de modernització i consolidació del reg a partir de l’optimització d’aigües regenerades a Porreres-Felanitx’

En el projecte de ‘Consolidació del reg a partir de l’optimització d’aigües regenerades a l’illa de Formentera’ es troba la Cooperativa del Camp de Formentera.

El president de SEIASA, Francisco Rodríguez Mulero, ha signat avui a Palma dos convenis per al finançament d’aquestes actuacions amb el president de la Comunitat de Regants de Porreres (Mallorca), Juan Mora Adrover, i amb la presidenta de la Comunitat de Regants de Formentera, Rita Costa Ferrer. L’acte ha estat presidit per la delegada del Govern a les Illes Balears, Aina Calvo, i ha comptat amb l’assistència de la consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Cocha.