• El 18 de maig es llança la xarxa de Digital Innovation Hubs (DIHs) de les illes europees que en els últims mesos ha promogut DIHBAI-TUR. El hub d’innovació digital de Balears, en el qual participa Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears està focalitzat en la Intel·ligència Artificial com a tecnologia disruptiva en la transformació digital de les empreses.
  • Els DIH són finestretes úniques per a ajudar a la competitivitat empresarial gràcies a l’ús de tecnologies digitals en els seus processos de negoci, productius o de serveis. La Comissió Europea les impulsa i recolza en la seva Estratègia de Digitalització de la Indústria (DEI) de cara al Mercat Únic Digital que persegueix.
  • L’aliança iSLANDIHs integrada per Açores, Balears, Canàries, Còrsega, Creta, Xipre, Madeira, Malta, Sardenya i Sicília.

 

Santa María, 17 de maig 2021.- Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears és membre de DIHBAI-TUR, el Digital Innovation Hub de Balears focalitzat en la Intel·ligència Artificial com la tecnologia disruptiva que ajudarà a la transformació digital de les empreses de les illes.

Coneix aquest projecte i als nostres partners en la web de DIHBAI-TUR!

Per al dimarts 18 de maig DIH Balears ha organitzat un esdeveniment en línia, d’inscripció gratuïta, amb l’objectiu de compartir necessitats i obrir les portes a altres territoris similars interessats en aquests centres de suport a la innovació. També es volen abordar els punts en comú per  aconseguir una representació conjunta en el concepte dels European Digital Innovation Hubs.

El lema de la trobada és #JuntosMásFuertes #StrongerTogether i en ell participaran representants dels Digital Innovation Hubs d’Açores, Balears, Canàries, Còrsega, Creta, Xipre, Madeira, Malta, Sardenya i Sicília.

La sessió, que començarà a les 12.15h i a la qual pots inscriure’t clicant aquí, inclourà la signatura ‘virtual’ del manifest d’intencions conjunt per part de tots els responsables dels DIH participants. En el cas de Balears, ratificarà l’adhesió de DIHBAI-TUR a iSLANDIHs el president de Turistec, Jaume Monserrat.

Programa previst

12.15h Benvinguda. A càrrec de Dolores Ordóñez, DIHBAI-TUR

12.25h Introducció i objectius dels DIH a Europa, sinergies i col·laboracions internacionals. A càrrec d’Anne Marie Sassen, responsable d’Innovació de la Comissió Europea

12.45h Presentació dels diferents DIH insulars

13h Taula rodona moderada per Paulo Abreu: les illes en el cor digital d’Europa. Es debatrà sobre:

-Transformació digital en les economies insulars

-El rol dels DIH

-Ponts entre els DIH de les illes europees

14h Signatura virtual de col·laboració

Inscriu-te: