Santa María, 11 de juny 2021.- Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears participa en el Fòrum “I+D Agro Mallorca”. Aquest esdeveniment tindrà lloc dimarts que ve 15 de juny a la Fàbrica Ramis d’Inca on experts en la matèria debatran aportant solucions. Una jornada que tindrà lloc des de les 9.30 hrs. amb l’objectiu de donar visibilitat a la problemàtica del sector agroalimentari a Illes Balears.

La presidenta de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears, Jerònima Bonafé impartirà una ponència titulada “Les cooperatives com a eines per a aconseguir la sostenibilitat econòmica i mediambiental d’Illes Balears” on explicarà el projecte europeu Ploutos emmarcat dins d’Horitzó 2020 on Cooperatives Agro-alimentàries participa per a definir cadenes agroalimentàries sostenibles basades en dades.

En aquest fòrum, organitzat pel Grup Pressa, a més de la directora gerent de Cooperatives Agro-alimentàries Mª Francisca Parets. També participen diverses de les cooperatives de les Illes Balears. És el cas de les nostres sòcies Agromallorca Sat amb la seva presidenta, Isabel Vicens; Miquel Gual, com a president de la Cooperativa Agrícola Sant Bartomeu de Sóller i president de la Cooperativa Camp Mallorquí; Antonio Seguí com a director de la Cooperativa Bessoner i president de la Asociaciòn de Ramaders de Ovella Vermella; Andreu Truyol, vicepresident de la Cooperativa Pagesa d’Inca.

“Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears defensem valors tan importants com la Innovació, Futur, Igualtat, Qualitat, Medi Ambient, Sostenibilitat, Competitivitat… Generem valor per a millorar la rendibilitat de les explotacions agràries i la qualitat de vida de les personis del sector agrícola i ramader. Fomentem el desenvolupament sostenible del sector agroalimentari i del medi rural i mediambiental de les Illes Balears”, explica Bonafé.

És un esdeveniment híbrid amb opció de participar de manera presencial o en streaming.

Pots reserva la teva invitació presencial aquí o seguir l’emissió en directe a través de radiomallorca.es

En aquest enllaç trobaràs tota la informació i el programa complet: https://cadenaser.com/emisora/2021/06/04/radio_mallorca/1622804585_731240.html