Santa María, 9 de juny 2021 .- Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears ha lliurat el segon premi de l’I concurs de fotografia «Agricultura i canvi climàtic», convocat per l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat dels Illes Balears.

Jerònima Bonafé, presidenta de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears ha fet lliurament a Sofía Delgado Serra, estudiant del programa de Doctorat en Biotecnologia Biomèdica i Evolutiva. El premi ha consistit en una cistella de productes de cooperatives valorada en 200 euros.S’ha fet lliurament d’una caixa de producte processat de cooperatives agroalimentàries d’Illes Balears i també una cistella de producte fresc i local de la nostra cooperativa Agromallorca SAT.

“A més, de lliurar aquest segon premi. Hem lliurat aquesta caixa de producte fresc de Agromallorca la hi hem lliurat a la resta de guanyadors perquè puguin valorar el nostre producte de proximitat, local i de temporada conreat en les explotacions mallorquines. La cistella de Agromallorca està formada per albercocs, melons, llimones, taronges, cogombres, albergínies ratllades, carabassó blanc, pebrots blancs, tomàquets de cor de bou, tomàquets d’amanida, tomàquets hamlet, papa, ceba i enciam fulla de roure”, ha explicat Bonafé.

 

 

El primer premi ha recaigut en Antonia Solomando Martí, patrocinat per APAEMA i l’Escola Politècnica Superior de la UIB consistent en un lot de productes ecològics locals valorats en 300 euros i una tauleta tàctil valorada en 200 euros.

Primer premi del I concurs de fotografia «Agricultura i canvi climàtic»

 

El tercer premi l’ha recollit Akram Boukerdenna, estudiant del grau d’Administració i Direcció d’Empreses. El patrocinador ha estat Foto Ruano que ha fet lliurament al premiat amb un regal valorat en 100 euros en material fotogràfic.

Tercer premi del I concurs de fotografia «Agricultura i canvi climàtic»

 

L’accèssit ha recaigut en María Antonia Puig, estudiant del grau de Dret. Aquest esment l’atorga IgersMallorca i el premi consisteix en la publicació de la fotografia en el seu portal.

Accèssit del I concurs de fotografia «Agricultura i canvi climàtic»

A l’acte, a més de Jerónima Bonafé, presidenta de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears i dels premiats ha assistit Miquel Coll Crespí, president de APAEMA; Eva Montes, membre de Igers Mallorca; Lorenza Carrasco, directora de l’Escola Politècnica Superior i la doctora María de la Mar Leza, subdirectora de l’Escola Politècnica Superior.

Premiats del I concurs de fotografia «Agricultura i canvi climàtic» – Foto: A.COSTA/UIB