Santa María, 8 d’abril de 2021.- Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears promociona l’I Concurs de Fotografia “Agricultura i Canvi Climàtic” que convoca l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de les Illes Balears. Fins al pròxim 30 d’abril a les 12 hores està obert el termini de participació a través d’Instagram. Es convida als participants a reflectir la contribució essencial del sector agrari per a protegir el canvi climàtic.

Cooperatives Agro-alimentàries atorgarà un premi valorat en 200 euros en productes de les cooperatives amb l’objectiu de fomentar el consum del producte local. Emmarcat dins del projecte europeu PLOUTOS en el qual treballem en Cooperatives Agro-alimentàries per a implicar la societat i als més joves en la importància del producte local, de proximitat i la importància de l’agricultura a les nostres illes.

Pot participar tot l’alumnat i personal docent de batxillerat i cicles formatius de les Illes Balears i els membres de la UIB (alumnes, PDI i personal tècnic adscrit a projectes).

Per a participar al #ConcursAgroUIB s’ha de pujar a Instagram una fotografia (original i exclusiva de l’autor/al fet que no hagi estat publicada en mitjans impresos, ni premiada amb anterioritat) a la descripció (Caption) de la qual figurin, com a mínim i de manera indispensable, les etiquetes següents: #ConcursAgroUIB, #AgroUIB. A més, s’ha d’etiquetar dins de la mateixa fotografia, el compte @uibuniversitat.

Les bases completes del Concurs aquí