Inca, 16 de novembre de 2023.- La presidenta de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears, Jerònima Bonafé i la directora Territorial Illes Balears de CaixaBank, a través de la línia de negoci AgroBank per al sector agroalimentari, Marí Cruz Rivera han signat avui la renovació de l’acord de col·laboració en el marc del Dijous Bo per a fomentar el finançament d’aquest sector i ajudar a desenvolupar l’activitat empresarial.

Totes dues institucions treballen juntes amb l’objectiu que les cooperatives de les quatre illes i els seus agricultors i ramaders poden beneficiar-se de diversos serveis i productes financers en condicions favorables a través de noves fórmules de finançament.

Segons Bonafé, “aquest conveni beneficiarà a les nostres cooperatives, SATs i entitats sòcies i als seus socis. A més, servirà per a impulsar des de la nostra entitat la igualtat, fomentar la incorporació de joves, la innovació i la digitalització”.

Per a Rivera “aquest acord és clau i una mostra més del nostre compromís amb el sector agroalimentari i, per això, volem facilitar a professionals, cooperatives i empreses les inversions i l’assessorament necessaris per a avançar en la innovació i digitalització dels seus negocis, clau per a millorar la productivitat i sostenibilitat així com a impulsar i visibilitzar el paper de la dona en el sector agrari.”