Santa María, 25 de juliol de 2023.- Ahir el nou conseller d’Agricultura, Pesca i Medi natural, Joan Simonet juntament amb tot l’equip que ja està nomenat van mantenir una reunió amb tot el sector.

La reunió va tenir una durada de més de dues hores i durant aquesta, la presidenta juntament amb la directora gerent de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears, Jerònima Bonafé i Mª Francisca Parets respectivament, li van traslladar al nou conseller algunes propostes del Consell Rector de l’entitat

Entre altres, Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears va plantejar al nou conseller els temes amb resolució a curt termini alhora que estratègies per a treballar al llarg de la seva legislatura.

Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears li va traslladar la seva col·laboració, compromís de treball en el bé del sector agroalimentari i amb tots els reptes que tenim per davant. “L’aplicació de la nova Política Agrària Comuna (PAC) en vigor en el període 2023-2027, centrada amb les estratègies europees de la “Granja a la taula” i l’estratègia de Biodiversitat, fan que estiguem davant un cavi de model molt important per al sector agrari, on el sector necessita d’acompanyament i assessorament per a afrontar la digitalització, i cooperatives i Sat’s que volem ser”, va destacar la presidenta Bonafé.

La seu de La Granja en la Conselleria d’Agricultura va acollir aquesta reunió a la qual també van acudir la resta d’organitzacions agràries.

 

 

 

Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears
Fundada en 1988, Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears representa i fa costat a les entitats sòcies. Actualment té 38 entitats sòcies que aconsegueixen tots els sectors agroalimentaris de les quatre illes Balears. Les cooperatives són els principals actors del sector agroalimentari a Illes Balears, per la qual cosa l’entitat té un paper transcendental en la conformació, la protecció del paisatge i del medi ambient de l’arxipèlag.