Santa Maria, 19 de juny 2024.- Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears ha traslladat la seva més sincera enhorabona a la presidenta de Agromallorca SAT i membre del Consell Rector de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears, Isabel Vicenç, per la condecoració de l’Orde del Mèrit Civil, de mans de la seva majestat Felip VI, en ocasió del X aniversari de la seva proclamació.

Isabel Vicenç, que també és representant del sector de les fruites i hortalisses davant Cooperatives Agroalimentàries Espanya, ha mostrat la seva gratitud i emoció per rebre aquesta condecoració i per ser la primera dona representant del sector agrari, de la Comunitat de les Illes Balears, que rep aquesta distinció.
“Dono les gràcies a totes les persones que, diàriament, estan al meu costat treballant en aquest difícil sector”, ha assenyalat.

Per part seva, la presidenta de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears, Jerònima Bonafé, ha expressat la seva felicitació i ha destacat la gran trajectòria professional d’Isabel i la seva dedicació i treball en el sector agroalimentari de les illes, que “l’han fet mereixedora d’aquest gran reconeixement”. Igual que d’altres premis que ha rebut com el de Pime de l’Any 2023 de Balears i el premi BBVA al seu tomàquet de ‘ramellet’.

Isabel forma part del Consell Rector des de del 2017, participant i col·laborant en els projectes de la nostra organització aportant la seva experiència, la seva destacable dedicació i generositat.

Els reis, acompanyats per la Princesa d’Astúries i la Infanta Sofía, han presidit l’acte d’imposició de les condecoracions en la qual han estat guardonats diversos ciutadans en reconeixement dels qui desenvolupen la seva vida i la labor professional ordinària de manera exemplar i al servei de la societat.

Des de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears traslladem les nostres felicitacions a la presidenta de Agromallorca SAT i reivindiquem el nostre compromís amb el cooperativisme i els nostres valors com són la participació democràtica i la solidaritat.