Santa María, 28 de gener 2022.- Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears ha estat present en la 5a edició de la Fira HORECA Balears que tindrà lloc del 7 al 9 de febrer. Aquesta fira de referència per als professionals de l’hostaleria i restauració en el Velòdrom Illes Balears.

La presidenta de Cooperatives Agro-alimentàries, Jerònima Bonafé, posa en valor la presència de les Cooperatives en la Fira on “mostraran la varietat de productes de Km0 que tenim a les illes. Convidem a tots al fet que s’acostin a visitar el nostre estand i a conèixer productes cooperatius que es produeixen i elaboren a les illes, tots ells de gran qualitat.”

Entre altres, les cooperatives sòcies comptan amb el seu propi espai per a poder mostrar producte 100%. Així tindrà presència la Cooperativa de segon grau Camp Mallorquí, cooperativa líder en el sector de l’ametlla i garrofa. També la Cooperativa de Sant Bartomeu de Sóller, especialitzada en cítrics i oli d’oliva ha tingut el seu espai. Les cooperatives oferiran degustació de producte.

Dins de l’espai que tindrà Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears, en col·laboració amb la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació es mostraran productes dels seus socis, entre els quals, estan la cooperativa Agrícola de Porreres, que mostrarà confitures d’albercocs i albercocs secs; gràcies a la cooperativa Bessoner es podrà degustar formatge semi curat de cabra mallorquina, iogurts i formatge curat de llet de cabra. La Cooperativa d’Artà mostrarà les seves confitures amb galetes d’Artà. També, Agromallorca SAT el producte del qual estrella és la tomàtiga de ramellet. La Cooperativa Sant Antoni d’Eivissa aportarà ametlla eivissenca per a donar-se a conèixer en el canal HORECA.