Eivissa, 4 de maig 2022.- Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears aprofitant amb la celebració de la seva Assemblea General anual ha inclòs en la seva pàgina web tres catàlegs que recullen les dades de les cooperatives que compten amb botiga oberta al públic. Un catàleg mostra les cooperatives de Mallorca, un altre les de Menorca i un tercer les d’Eivissa i Formentera.

Aquest projecte està emmarcat dins del projecte europeu PLOUTOS, finançat amb fons europeus

Oli i olives de Mallorca Eivissa i Formentera, ametlla mallorquina i eivissenca, formatge de Maó i llet de Menorca, taronges de Sóller, patates i cebes de Sa Pobla, tomàtiga de ramellet, porcelles i xot mallorquí, vedella menorquina, productes ecològics, va venir, porc negre i tota una compilació de races autòctones i varietats locals i molts més productes repartits per les quatre Illes Balears. Les botigues de cooperatives són el mitjà més fàcil per a adquirir producte local de qualitat.

La presidenta de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears, Jerònima Bonafé ha explicat que “les nostres cooperatives contribueixen al manteniment del medi rural i de la nostra gastronomia, la nostra cultura i les nostres tradicions. Es pot llegir la història de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera a través de la seva agricultura i ramaderia. A través del compromís amb la qualitat i la innovació, les cooperatives han anat millorant els seus processos per a poder oferir aliments frescos de proximitat i amb garantia de qualitat, com el producte ecològic. Consumint productes de les nostres cooperatives col·labores amb el relleu generacional d’aquesta activitat a més del manteniment de l’incomparable paisatge que ens envolta. Sense oblidar incomparable paisatge de Menorca pel qual va ser declarada Reserva de la Biosfera.”.

Compra en cooperatives agroalimentàries d’Illes Balears!!

Folleto Cooperatives Mallorca

Folleto Cooperatives Menorca

Folleto Cooperatives Eivissa i Formen