Els próxim 6, 7 i 8 de febrer Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears serem presents en la Fira HORECA 2023 en el velòdrom Illes Balears (Palma) Esperem veure-us!

El canal HORECA ha d’apostar més que mai pel producte de les nostres entitats sòcies.

El dimarts 7 a les 11.00 el xef Claudio Lemos organitzarà un showcooking amb productes de les nostres cooperatives i entitats sòcies.

A mès al stan de la Conselleria de Agricultura podràs trobar Fruites i hortalisses de Agromallorca SAT, Agroeivissa S.coop; Ecofeixes Coop. O Fruita Bonna SAT; les ametlles i els derivats de garrofa de Camp Mallorquí i de SAT Grup Fruit Secs; l’oli, les olives o els cítrics de la Cooperativa Agrícola Sant Bartomeu de Sóller; patates de Illacamp SAT; carn de xai de la nostra sòcia la Cooperativa Pagesa de Pollença i dels socis de Camp Mallorquí SCL; els albercocs són l’especialitat de la Cooperativa Agrícola de Porreres; ametlles i oli de Grup Fruit Secs SAT; a mès ametlles de la Cooperativa Agrícola Sant Antoni dÈivissa.

Tambè melmelades o especialitats de la Cooperativa d’Artà; embotits o el pollastre ecològic de Ecoilla; els formatges de Son Jover SAT o de les nostres cooperatives de Menorca com COINGA o Cooperativa del Camp de Menorca que també ofereix embotits menorquins; la sobrassada típica eivissenca de la cooperativa Ramadera Eivissenca. Sense oblidar, l’oli de cànem de Noma Original Hemp Microcoop. I tot regat amb vins cooperatius de Malvesia de Banaylbufar, Vidauba o Tramuntana Viva.

Ens veiem en HORECA Mallorca!