La Gran Recollida d’Aliments és l’esdeveniment solidari més important de l’any per a la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments
i els seus 54 Bancs d’Aliments associats. Aquesta campanya se celebra a nivell nacional, secundada per empreses col·laboradores de tots els sectors i duta a terme en supermercats i hipermercats, que faciliten l’organització d’aquest esdeveniment.
L’èxit de la campanya ha estat possible gràcies a la inestimable col·laboració de milers de voluntari@s, que enguany seran informativ@s. Aquests voluntaris seran els encarregats d’explicar en les caixes de les botigues als clients, la manera de donar en favor dels més necessitats.

Com funciona enguany la Gran Recollida?

A més de la cartelleria, del vídeo i de la megafonia que anunciaran l’acció, a l’entrada de cada botiga o superfície,hi haurà voluntari@s informativ@s, identificat amb un peto, que explicarà als clients el model de donació.

Per seguretat no es recullen aliments, es dóna en passar per caixa.

Finalment, es tria alguna d’aquestes quantitats, o la que es  desitgi, i s’afegeix al tiquet de compra, en el qual quedarà reflectit
l’import donat.

Quins són els objectius?
1. Recollir aportacions econòmiques per a la compra aliments de llarga durada, que ajuden a complementar les provisions habituals en els 54 Bancs d’Aliments associats a FESBAL.
2.Sensibilitzar i mobilitzar a la població sobre l’escenari actual de pobresa al nostre país a conseqüència de la
crisi sanitària que va iniciar en 2020 i fer una crida a la societat perquè continuïn col·laborant amb els Bancs d’Aliments.

Com pots participar com voluntari@ informativ@?
Col·labora del 19 al 25 de novembre

Apunta’t en el teu Banc d’Aliments més pròxim o fent clic en: https://voluntarios.fesbal.org/voluntarios-de-empresas

Tota la informació en la web del Banco de Alimentos