Santa María, 29 de juliol 2022.- Si ets jove agricultor o ramader, que s’ha incorporat com a responsable d’explotació a partir de l’1 de gener de 2017 (tenint menys de 41 anys en el moment de la seva instal·lació), pots participar en el Programa CULTIVA22, que és un Programa d’estades formatives de 5 a 14 dies de durada en explotacions model d’acolliment situades en tota Espanya.

Aquest programa és totalment gratuït per als participants i el finança el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació. Les inscripcions estan obertes fins al 16 d’agost en la web del Ministeri. El catàleg de les 76 explotacions vinculades a cooperatives es pot descarregar AQUÍ amb les explotacions classificades per Comunitats Autònomes i sectors de producció.

Aquestes 76 explotacions model seleccionades pertanyen a socis de cooperatives agroalimentàries o SATs en els programes de les quals s’ofereix l’oportunitat, a través de visites tècniques complementàries, de conèixer com s’afronten les fases posteriors de transformació, comercialització, innovació, etc., a través d’elles mateixes o d’entitats de referència de la zona, (cooperatives, indústries, associacions, centres de recerca, etc.) i acostar interessants experiències del model cooperatiu als participants.

Així mateix, en la seu electrònica del MAPA s’ha penjat el Manual de Instrucciones para sol·licitar plaça i la resta de documentació (incloent el model de formulari de sol·licitud en cas que el jove delegui la representació en un tercer per a presentar la documentació a través de seu electrònica amb certificat digital).

Si ets jove agricultor o ramader i tens dubtes sobre com inscriure’t o necessites més informació, contacta amb Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears en el telèfon 9.7.1.725.180. Recorda el termini per a les inscripcions finalitza el 16 d’agost!