Santa María, 9 de desembre 2021.- Amb motiu de les festes de Nadal i de les celebracions al voltant d’una taula que es produeixen en aquestes dates, Cooperatives Agro-alimenàries Illes Balears vol donar a conèixer al sector restauració i hoteler la qualitat dels productes de les cooperatives i SAT’s de Balears, i animar-los a consumir-los en els seus establiments.

Per aquest motiu, Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears ha organitzat una jornada de col·laboració entre el sector cooperatiu agroalimentari i el sector de la restauració per a donar a conèixer un menú a base de productes de les cooperatives de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, i posar en valor al sector agroalimentari, destacant el seu valor estratègic dins de l’economia de les Balears.

La jornada s’ha dut a terme en el Celler de Ca’n Amer de Lloseta, liderat pel seu xef Tomeu Torrens, amb l’especial col·laboració de Agromallorca SAT. L’acte ha comptat amb la participació de la Consellera d’Agricultura Mae de la Concha.