Santa María, 25 de maig 2022.- Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears ha participat en l’Assemblea Anual de la Associación de Ramaders de Porc Negre en la qual s’ha fet un reconeixement especial.

Biel Miralles, soci de la cooperativa Alpira d’Algaida i productor de porc negre va ser reconegut com a membre distingit de l’associació pel seu treball constant en la recuperació del porc negre i el seu bon saber fer. Li va lliurar el reconeixement, Mª Francisca Parets, gerent de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears.

 

També va ser reconegut, Bartomeu Torres, president de la Associaciò de Ramaders de Porc Negre com a fundador de l’associació fa 35 anys que va rebre el reconeixement de mans de la consellera,*Mae de la Concha. Torres va ser president de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears de 1992 a 1994, a més de fundar la cooperativa Agrària de Sineu.

 

Tant Biel Miralles com Bartomeu Torres, entre altres, són unes persones compromeses amb el sector agrari, l’associacionisme i el cooperativisme agroalimentari d’Illes Balears.

Des de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears volem reconèixer el seu treball, implicació, difusió i defensa de valors cooperatius i agrair en aquest cas aquest reconeixement des de l’associació de Ramaders de Porc Negre.

Bartomeu Torres va rebre en 2019 el Premi Coop de la Federació de Cooperatives Illes Balears en reconeixement al seu treball de difusió i promoció de l’agricultura i la ramaderia des de l’associacionisme i del cooperativisme agroalimentari de les Illes Balears.

Després del lliurament dels reconeixements es va celebrar un sopar d’unió entre els socis i els convidats.