Santa María, 27 de juliol de 2023.- Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears es reuneix amb la consellera de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, María del Pilar Amate Rotger i el Director general Álvaro Roca.

Membres del Consell Rector abrigallats per la presidenta, Jerònima Bonafé, juntament amb la directora Gerent, Mª Francisca Parets, li han presentat l’entitat, com a garant de l’economia social de Mallorca. L’objectiu d’aquesta trobada ha estat presentar-li el full de ruta que té *Cooperatives Agro-*alimentàries per al que necessita suports i noves vies de finançament.

Bonafé, destaca que ha estat una trobada satisfactòria en el qual totes dues parts es comprometen a establir un contacte continu al llarg de la legislatura. A més, s’ha parlat de futurs projectes que poden posar en marxa conjuntament.”Agraeixo a la consellera la bona predisposició per a treballar de manera conjunta per a defensar el producte local, i per tant, continuar fent costat a les nostres entitats sòcies”