Santa María, 6 de juny de 2023.- Agromallorca SAT, entitat sòcia de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears, ha rebut avui en la Cambra de Comerç el guardó que li acredita com a Pyme de l’any 2023 de les Illes Balears.  Aquest guardó el concedeix el Banc Santander i la Cambra de Comerç de Mallorca compta amb la col·laboració de Cambra d’Espanya, el diari Última Hora i la Conselleria de Sectors Productius i Memòria Democràtica del Govern dels Illes Balears.

La gerent Agromallorca SAT, Isabel Vicens ha compartit el premi amb la mare d’Isabel Vicens, Margalida Gelabert Morro i la seva filla Esperança Pou Vicens i amb la presidenta de Cooperatives Agro-*alimentàries Illes Balears, Jerònima Bonafé.

La gerent de Agromallorca SAT, Isabel Vicens ha estat l’encarregada de recollir el premi de mans de la directora territorial del Banc Santander en Balears, Celia Torrebadella. Vicens ha dedicat el premi a l’equip humà que treballa en Agromallorca. A més, ha assenyalat el compromís de Agromallorca amb el producte local, la formació dels seus treballadors i la innovació en els processos com la que estan aplicant gràcies al projecte europeu PLOUTOS en el qual estem immersos Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears per a buscar l’equilibri de les cadenes de valor agroalimentàries amb la finalitat que aquestes siguin molt més competitives, eficients, resilients i sostenibles.