Santa María, 30 de junio 2021.- En el marc del premis PYME de l’Any Illes Balears 2021, atorgats per la Cambra Mallorca i patrocinats per Santander i Ultima Hora, Agromallorca SAT ha obtingut l’accèssit Empresa Socialment Responsable 2021.

 

“És un gran honor rebre aquest reconeixement a una feina ben feta i volem compartir-ho amb tots els companys i companyes que en formen part de la tasca social amb la qual Agromallorca està compromesa. I així ho materialitzem amb diferents donacions d’aliments a vàries associacions de la nostra illa i amb la donació d’una part dels nostres beneficis a l’ONG TATU Project que desenvolupa la seva tasca humanitària a Tanzania.

Isabel Vicens gerent d’Agromallorca i membre del Consell Rector de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears va recollir el premi a l’acte que va tenir lloc a la mateixa Cambra de Comerç de la ma del director general de la Direcció General de Promoció Econòmica, Emprenedoria i Economia Social i Circulars, Manel Porras, i el va compartir amb la seva filla Esperança Pou Vicens, directora de màrqueting d’Agromallorca.