II Campus Joves per a pagesos i pageses, ramaders i ramaderes de les Illes

El relleu generacional clau per a la supervivència del sector

 

Santa Maria, 10 de febrer. –

Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears organitza per segon any consecutiu el Campus Jove adreçat als pagesos i pageses, ramaders i ramaderes més joves socis de les cooperatives agro-alimentàries de les nostres Illes. La cita serà demà i passat demà a l’hotel Occidental de la platja de Palma.

En un moment en que la problemàtica del camp és en boca de tots per les recents manifestacions reivindicatives reclamant uns preus més justs pels productes agro-alimentaris, arriba el II Campus Joves agro-cooperatius Illes Balears que estarà centrat en un tema cabdal quan parlam del sector primari: el relleu generacional. Vint-i-cinc joves procedents d’Eivissa, Menorca i Mallorca ja s’han inscrit al Campus que comptarà com a ponents amb el coach manager Javier Gorriti i Maria Francisca Parets, Directora-Gerent de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears. L’acte comptarà amb la presencia de la consellera d’Agricultura i la Presidenta de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears, així com de la directora general d’Economia Social i l’entitat financera Cajamar.

Les 29 cooperatives sòcies de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears vetllen i garanteixen el producte local amb les màximes garanties de qualitat i seguretat alimentària, respectant el medi ambient i el benestar animal. Conscients que el futur, no tan sols de les cooperatives, sinó també de tot el món agrari i ramader passa pel relleu generacional, aquest Campus posa èmfasi en el paper que els joves juguen i han de jugar per a la pervivència del sector agro-alimentari a les nostres illes.

Per a més Informació, Maria Francisca Parets 647599583, ponent i Directora-Gerent de Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears.